Za naročilo pokličite: 040 831 687

Mnenja strank

Mateja zelo dobro razume, kaj imam v mislih. Vzame si čas, da predebatirava ideje in vedno mi naredi natanko tako čudovito frizuro, kot sem jo želela. Celotna izkušnja  v COMO je zelo prijetna in sproščujoča, v kolikor pa mi čas dopušča, si privoščim tudi kratko masažo lasišča. Toplo priporočam. COMO in masažo J.

Mojca, Maribor

V COMO že leta skačem na striženje in vedno grem domov zelo zadovoljen. Storitev je hitra, profesionalna in cenovno ugodna, zato se tja vedno znova vračam.

Urban, Limbuš

Mene je že od začetka navdušil sam stilsko dovršen ambient. Seveda me vedno znova navduši tudi, kar Mateja stori z mojimi lasmi. Mi je zelo všeč, da ji lahko zaupam glede izbire stila, ker res točno ve, kaj dela in da sama ne rabim toliko razmišljati o tem, kaj bom z glavo naredila.  Zakon mi je njen masažni stol in tudi masaža lasišča je zelo fina. Jaz grem iz COMO vedno super dobre volje.

Nataša, Maribor

K Mateji v COMO hodimo kar vsi trije. Jaz, mož in otrok. Vsi smo vedno zadovoljni, ker nam Mateja zelo dobro svetuje in upošteva naše želje. Pa še za našega malčka ima vedno potrpljenje in kak bonbonček. Rezultat je vedno super frizura, dobra volja in nasmeh.

Petra, Maribor

Ja jaz sem s storitvijo, ki jo nudijo v COMO, vedno zadovoljen. Res da je včasih težko uloviti termin, se pa splača malo počakati. Mateja pozna modne smernice in ti tudi pove, kaj je zate ali pač ne.

Simon, Ruše

Vsak mesec znova se veselim obiska frizerske hiše Como in tako je že od nekdaj. Všeč mi je prijeten, urejen, sprostitveni ambient in razvajane, ki sledi. Strokovno svetovanje, profesionalnost in kvalitetne storitve bi priporočala vsakomur. Mateja je zakon. Polna zamislimi in idej, vedno preseneti s kakšno novo odlično frizuro. Obisk salona Como je zame vedno zabavna, enkratna in vesela izkušnja, da ne pozabim odlične kavice, masažnega stola in pozitivne energije ;)
Zame je Como prostor za počitek od koder grem vedno lepa v svoj nov dan. Hvala.

Vesna, Maribor

Modern ambient, vrhunska frizura, super svetovanje, še boljša družba… Jaz Mateje ne zamenjam več?!

Tomaž, Maribor